Skip to content

Συνοδευτική Επιστολή: Παραδείγματα για Βιογραφικό & για Μεταπτυχιακό.

Τι είναι η συνοδευτική επιστολή;

συνοδευτική επιστολή: οδηγός

Έχετε ετοιμάσει τα πάντα για να κάνετε την αίτηση σας και ξαφνικά σας ζητάνε ΚΑΙ συνοδευτική επιστολή. Δεν χρειάζεται αγχος. Σε αυτό το άρθρο οι experts μας (recruiters, admission officers και άτομα που εργάζονται σε πολυεθνικές), με την επαγγελματική εμπειρία τους, συγκέντρωσαν πληροφορίες από τις εμπειρίες τους και δημιούργησαν αυτόν τον οδηγό. Εάν λοιπόν ψάχνετε παράδειγμα από συνοδευτική επιστολή ή υπόδειγμα συνοδευτικής επιστολής για μεταπτυχιακό ή παραδείγματα, είστε στο σωστό άρθρο.

Προετοιμασία Συνοδευτικής Επιστολής – Cover letter

Εάν θέλετε να είστε 100% έτοιμοι, με υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε κάθε έναν από εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προετοιμασία συνοδευτικής επιστολής

Η συνοδευτική επιστολή (cover letter ή συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος) αποστέλλεται μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα και έχει ως στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του recruiter για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας. Αν τα καταφέρετε, το επόμενο βήμα είναι να σας καλέσουν για συνέντευξη.

Μια συνοδευτική επιστολή πρέπει να είναι σύντομη και συνοπτική, συνήθως μία σελίδα σε μήκος. Αν σκοπεύετε να την στείλετε σε μεγάλη εταιρεία ή σε πολυεθνική ΠΡΕΠΕΙ να είναι στα Αγγλικά. Τέλος, φροντίστε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τις πληροφορίες που αναφέρονται στην αγγελία και να αναδεικνύει τα προσόντα και τις εμπειρίες σας, δημιουργώντας ένα πιο επαγγελματικό προφίλ.

Δείτε το παράδειγμα Συνοδευτικής Επιστολής

  1. Συνοδευτική επιστολή για πρακτική άσκηση
  2. Διερευνητική συνοδευτική επιστολή
  3. Συνοδευτική επιστολή για μεταπτυχιακό
  4. Συνοδευτική επιστολή χωρίς προϋπηρεσία
  5. Παραδείγματα συνοδευτικών επιστολών

Συνοδευτική επιστολή – δομή

συνοδευτική επιστολή - δομή

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα έπρεπε να κάνετε τόσες συνοδευτικές επιστολές όσες και αιτήσεις. Επειδή όμως ζούμε στην πραγματικότητα δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Προσπαθείστε με τις πληροφορίες που σας δίνουμε να κάνετε μια γερή βάση και μετά να τις προσαρμόσετε όσο μπορείτε σε κάθε αγγελία εργασίας με τη δική σας πινελιά.

Μια συνοδευτική επιστολή πρέπει να έχει την παρακάτω δομή:

Προσωπικά στοιχεία: Το ονοματεπώνυμο σας την ηλεκτρονική διεύθυνση σας και τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να προσθέσετε περισσότερα στοιχεία ή social media.

Eισαγωγή: Θα αναφέρετε τον λόγο για τον οποίο σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση εργασίας και η συγκεκριμένη επιχείρηση. Προσοχή στον παραλήπτη.

Κυρίως μέρος: Μπορείτε να αναφέρετε τις επαγγελματικές σας εμπειρίες, τα προσόντα σας και να παρουσιάσετε παραδείγματα που αποδεικνύουν την επαγγελματική σας ικανότητα.

Κλείσιμο: Μπορείτε να προσθέσετε κάτι σαν: “Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να εκφράσω το ενδιαφέρον μου για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας και την εκτίμηση μου για τον χρόνο σας”.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να προσθέσετε στη συνοδευτική επιστολή το ονοματεπώνυμο σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε στο email που θα στείλε και στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Αν θέλεις να βρεις δουλειά χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ, μπες και φτιάξε ένα δωρεάν βιογραφικό.

Τι περιλαμβάνει μια Συνοδευτική επιστολή; – Ανάλυση

Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα – ένα τα στοιχεία της συνοδευτικής επιστολής σας.

Προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας – Στοιχεία Παραλήπτη

Προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας

Μία συνοδευτική επιστολή επιστολή, πρέπει να ξεκινάει με ένα χαιρετισμό!

Άλλα χαρακτηριστικά “γράμματος”, όπως όνομα αποστολέα, ημερομηνία αποστολής, διεύθυνση παραλήπτη, ημερομηνία κλπ δεν χρειάζονται και κανένας δεν θα τα διαβάσει, αφού μπορεί να τα βρει από το email σας ή από την υπογραφή σας.

“Αξιότιμε κύριε – κυρία (ονοματεπώνυμο)”.

Αν η εταιρεία που απευθύνεστε έχει μια πιο συντηρητική κουλτούρα, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την επιστολή σας με μία τέτοια προσφώνηση, δίνοντας έναν πιο επαγγελματικό τόνο.

Εάν θέλετε να στείλετε το cover letter σας σε tech εταιρεία ή startup, από την εμπειρία μου σας προτείνω να μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη προσφώνηση. Επιπλέον για ένα τέτοιο είδος εταιρείας, πρέπει να είναι το κείμενο στα Αγγλικά (δείτε το παράδειγμα).

Επίσης αν απευθείνεστε σε τέτοιες εταιρίες, προσοχή στην προσφώνηση της επιστολής σας. Τί εννοω; Από την αγγελία μπορεί να μην καταλάβετε το φύλο του παραλήπτη ή το πώς προτιμα να αυτοπροσδιορίζεται. Σε μία τέτοια περίπτωση χρειάζεται να απευθυνθείτε με They/them, ειδικά αν θέλετε να αφήσετε καλή εντύπωση.

Πως ξεκιναμε μια συνοδευτικη επιστολη;

Η εισαγωγή μιας συνοδευτικής επιστολής είναι ένα κρίσιμο μέρος που πρέπει να τραβήξει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και να κάνει μία καλή εισαγωγή στο κείμενο, οπότε προσοχή σε ότι αφορά τη σύνταξη της.

Πως ξεκιναμε μια συνοδευτικη επιστολη

Θα αναφέρετε τη θέση εργασίας για την οποία ενδιαφέρεστε, τους λόγους για τους οποίους επιλέξατε τη θέση και πολύ επιγραμματικά κάποια βασικά σας προσόντα. Δεν χρειάζεται να είστε αναλυτικοί, θα το κάνετε στη συνέχεια.

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να αναφέρετε και αν βρήκατε τη θέση εργασίας από κάποια αγγελία ή αν σας πρότεινε κάποιος. Αν κάποιος που εργάζεται ως στέλεχος της εταιρείας που κάνετε αίτηση, σας έχει μιλήσει για αυτήν, μπορείτε να αναφέρετε το όνομα του, αφού πρώτο τον/την ρωτήσετε. Αυτό θα ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξετε ότι έχετε ασχοληθεί και παραπάνω από έναν άλλο υποψήφιο.

Κυρίως κορμός συνοδευτικής επιστολής

Αποτελέι τη βασική ενότητα η οποία θα κάνει τη συνοδευτική επιστολή σας να ξεχωρίσει.

Θα μπορούσατε να αφιερώσετε 2-3 παραγράφους ανάλογα την εμπειρία σας. Ιδανικά φροντίστε οι παράγραφοι να είναι ίσοι σε μέγεθος μεταξύ τους.

Στο πρώτο κομμάτι αυτής της ενότητας παρουσιάστε το εκπαιδευτικό υπόβαθρο σας και το τί έχετε αποκομίσει από αυτό. Να αναφέρετε δεξιότητες που γνωρίζετε πολύ καλά και παράλληλα αφορούν τη συγκεκριμένη θέση. Δηλαδή αν κάνατε πολλές ομαδικές εργασίες σχετικές με την αίτηση εργασίας, να τις αναφέρετε. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε ότι έχετε αναπτύξει παράλληλα ομαδικές δεξιότητες και έχετε αναπτύξει το τεχνικό σας υπόβαθρο.

Κυρίως κορμός συνοδευτικής επιστολής

Προκειμένου να τελειοποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τις δεξιότητες σας, σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας για τις δεξιότητες στο βιογραφικό.

Την εργασιακή σας εμπειρία μπορείτε να την παρουσιάσετε σε αυτή την ενότητα, σε μία από τις επόμενες παραγράφους. Σε αυτό το σημείο αφιερώστε χρόνο και κόπο ώστε να εξηγήσετε δεξιότητες και στοιχεία σας τα οποία δεν έχετε παρουσιάσει στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Τέλος, αφιερώστε όσο χόρο περισσεύει στο να αναλύσετε το γιατί θελετε να εργαστείτε σε αυτή τη συγκεκριμένη θέση ή και εταιρεία και το πώς ταιριάζετε σε αυτή.

Κυρίως κορμός συνοδευτικής επιστολής

Πώς θα κλείσετε τη συνοδευτική επιστολή σας

Πώς θα κλείσετε τη συνοδευτική επιστολή σας

Μία συνοδευτική επιστολή δεν είναι πλήρης αν δεν περιλαμβάνει έναν χαιρετισμό. Πρακτικά τους αναλύετε το πόσο καταπληκτικοί είναι και γιατί τους θέλετε τόσο πολύ.

Να εκφράσετε την εκτίμηση για τον χρόνο που αφιέρωσε κάποιος για εσάς (ακόμη και αν το 90% των cover letter κόβεται από κάποιο αυτόματο σύστημα).

Συνοδευτική επιστολή παράδειγμα

Συνοδευτική επιστολή παράδειγμα

Μία συνοδευτική επιστολή, μπορεί να χρειαστεί να πάρει πολλές μορφές. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο σας παραθέτουμε ορισμένα παραδείγματα συνοδευτικών επιστολών για το πώς να δείξετε ένα επαγγελματικό προφίλ στη δική σας επιστολή.

Συνοδευτική επιστολή cover letter ελληνικά παραδείγματα

Συνοδευτική επιστολή cover letter ελληνικά παραδείγματα

Συνοδευτικη επιστολη για θεση εργασιασ

Συνοδευτικη επιστολη για θεση εργασιασ

Η συνοδευτική επιστολή για θέση εργασίας αποτελεί ένα κρίσιμο κομμάτι της αίτησης σας και αναδεικνύει την προσωπικότητα, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που σας καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για τη θέση. Είναι η ευκαιρία σας να προσεγγίσετε τον εργοδότη και να δείξετε πώς η γνώση και η πάθησή σας ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της θέσης. Αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα από το παρελθόν σας που αποδεικνύουν τις ικανότητές σας, δίνετε βάθος και πειστικότητα στην αίτησή σας. Μην ξεχνάτε να είστε σαφείς, συνοπτικοί και εστιασμένοι στον τρόπο που μπορείτε να συνεισφέρετε στην ομάδα και να βοηθήσετε στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης.

Διερευνητική συνοδευτική επιστολή

Διερευνητική συνοδευτική επιστολή

Πολλές φορές αποτελέι πολιτική μιας εταιρείας το να έχουν ανοιχτή πρόσκληση για την κάληψη θέσης εργασίας αναφέροντας μόνο κάποια διεύθυνση επικοινωνίας και τίποτα περισσότερο. Σε μία τέτοια περίπτωση μπορείτε να στείλετε μια διερευνητική συνοδευτική επιστολή μαζί με το βιογραφικό σας.

Τί γράφουμε όμως σε μία διερευνητική συνοδευτική επιστολή; Ουσιαστικά σας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσετε με επαγγελματικό τρόπο τα βασικά χαρακτηριστικά σας και γιατί ταιριάζετε στην κουλτούρα της εταιρείας.

Η διερευνητική συνοδευτική επιστολή αποτελεί έναν πολύτιμο τρόπο να εξερευνήσετε ευκαιρίες καριέρας και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για μια εταιρεία ή έναν τομέα, ακόμη και όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαθέσιμη θέση. Μέσω αυτής της επιστολής, μπορείτε να παρουσιάσετε τη φιλοδοξία σας, τις δεξιότητές σας και τον λόγο που ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε επαγγελματικά μονοπάτια με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Αναφέροντας τις γνώσεις σας για την εταιρεία και τον τρόπο που θα μπορούσατε να συνεισφέρετε, δημιουργείτε μια στενότερη σύνδεση με τον παραλήπτη και αφήνετε τον ανοικτό διάλογο για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες. Με αυτόν τον τρόπο, η διερευνητική συνοδευτική επιστολή μπορεί να ανοίξει πόρτες για ευκαιρίες που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί ή να δημιουργήσει πολύτιμες επαφές στον επαγγελματικό χώρο.

Δείτε το πώς να στείλετε το βιογραφικό μέσω email.

Συνοδευτική επιστολή για πρακτικη ασκηση υποδειγμα

Μην περιμένετε κάτι αξιοπερίεργο σε ένα τέτοιο είδος συνοδευτικής επιστολής. Ο σκοπός σας και πάλι θα είναι να κερδίσετε τη θέση εργασίας που πραγματικά θέλετε. Σε αυτή τη περίπτωση προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όσες εργασίες έχετε κάνει στην φοιτητική σας ζωή και να τις παρουσιάσετε σαν κάποιο είδος προυπηρεσίας.

Συνοδευτική επιστολή για πρακτικη ασκηση υποδειγμα

Δείτε και ένα υπόδειγμα βιογραφικού στο LinkedIn.

Συνοδευτική επιστολή για μεταπτυχιακό υποδειγμα

Ένα τέτοιο είδος συνοδευτικής επιστολής δεν διαφέρει πολύ από μια συνοδευτική επιστολή για πρακτική άσκηση.

Λογική συνοδευτικής επιστολής

Οι σπουδές αποτελούν το θεμέλιο για μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μας στο πανεπιστήμιο, αναπτύσσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας, καθορίζουμε τους στόχους μας και δημιουργούμε συγκεκριμένα εργαλεία για το μέλλον.

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα μπορεί να ανοίξει νέες ευκαιρίες. Εάν επιλέξουμε να συμμετάσχουμε σε ένα, αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να ενισχύσει το βιογραφικό μας, ενώ μας βοηθά να επιτύχουμε πιθανές προσλήψεις.

Μια καλή προετοιμασία είναι το κλειδί. Ενώ γράφουμε το βιογραφικό σημείωμα, μπορούμε να συμπεριλάβουμε τις σπουδές μας και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που ολοκληρώσαμε. Συνοδευτικά, συστατικές επιστολές από καθηγητές μπορούν να ενισχύσουν την αίτησή μας και να δείξουν τη δέσμευσή μας στον εκάστοτε τομέα.

Πως να παρουσιάσεις τη συνοδευτική επιστολή για μεταπτυχιακό

Συνοδευτική επιστολή για μεταπτυχιακό υποδειγμα

Συνοδευτικη Επιστολη χωρις προυπηρεσια

Ακόμη και χωρίς προϋπηρεσία, η συνοδευτική επιστολή σας παρέχει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στις γνώσεις σας, τις ικανότητές σας και το πάθος σας για τον τομέα. Μπορείτε να αναδείξετε παραδείγματα από την εκπαίδευσή σας, τα εθελοντικά σας έργα ή τα προσωπικά σας επιτεύγματα που αποδεικνύουν τη δυναμικότητά σας και την ικανότητά σας να μάθετε γρήγορα. Με μια στρατηγική προσέγγιση, μπορείτε να καταδείξετε πώς η έλλειψη προϋπηρεσίας δεν αποτελεί εμπόδιο, αλλά μια ευκαιρία να φέρετε νέες ιδέες και ενέργειες στον εργασιακό χώρο

Συνοδευτικη Επιστολη χωρις προυπηρεσια

Συνοδευτική επιστολή pdf ή Συνοδευτικη επιστολη word

Συνοδευτική επιστολή pdf

Μία ηλεκτρονική συνοδευτική επιστολή – δηλαδή μία που στέλνετε μέσω email (δεν γνωρίζω κανένα που να δίνει τις επιστολές του σε χαρτί), μπορεί να είναι σε μορφή pdf ή σε μορφή word. Στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία.

Προσοχή μόνο στην αγγελία, καθώς μπορεί να έχουν παραθέσει οδηγίες ή στοιχεία για το πώς ακριβώς προτιμούν το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας. Για παράδειγμα μπορεί να θέλουν συγκεκριμένη ονομασία στο όνομα του βιογραφικού ή στο όνομα της συστατικής επιστολής π.χ. motivation letter for job “τίτλος θέσης” ή κάτι τέτοιο.

Cover letter τι ειναι;

Cover letter τι ειναι

Το cover letter, το motivational letter και η συνοδευτική επιστολή, είναι σχεδόν το ίδιο έγγραφο.

Συνοδευτική επιστολή ή cover letter γράφουμε συνήθως όταν κάνουμε κάποια συγκεκριμένη αίτηση εργασίας, ενώ motivational letter μπορούμε να το γράψουμε για κάποιο μεταπτυχιακό ή απλά για να δείξουμε το ενδιαφέρον μας.

Cover Letter examples – Cover Letter samples

cover letter examples - cover letter samples

Συχνά λάθη Συνοδευτικής επιστολής

Συνοδευτική επιστολή – Συχνά λάθη

Η συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι ένα σημαντικό μέσο για να επικοινωνήσετε το ενδιαφέρον σας για μια θέση εργασίας ή μια ευκαιρία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να περιλαμβάνει μια συνοδευτική επιστολή.

Πριν λοιπόν σκεφτείτε το οτιδήποτε να αναρωτηθείτε αν αυτό που θα προσθέσετε δίνει κάποια αξία στο κείμενο. Αν το κείμενο φτάσει σε κάποιον άνθρωπο (συνήθως ελέγχεται πρώτα από κάποιο software), αυτός θα αφιερώσει έναν x χρόνο να το διαβάσει. Εάν λοιπόν διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλά περιττές πληροφορίες προφανώς και θα σας απορρίψει.

Μερικά παραδείγματα:

Προσωπικές λεπτομέρειες

Αποφύγετε να περιλαμβάνετε προσωπικές πληροφορίες όπως τον γάμο σας, τα παιδιά σας, τις οικογενειακές σας συνθήκες κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι σχετικές με τον εργασιακό σας ρόλο και μπορεί να δημιουργήσουν απροσδόκητες αντιδράσεις.

Για τα άτομα που πρέπει να πάνε στρατό, προφανώς και μπορείτε να αναφέρετε αν έχετε πάει ή αν έχετε αναβολή.

Αρνητικά σχόλια για προηγούμενους εργοδότες:

Μην αναφέρετε αρνητικά σχόλια ή προβλήματα που αντιμετωπίσατε με προηγούμενους εργοδότες. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρνητική εικόνα για εσάς και να μειώσει τις πιθανότητές σας να επιλεγείτε.

Εάν έρχεστε από έναν άλλο εργοδότη, προφανώς και θα σας ρωτήσουν τους λόγους για τους οποίους φύγατε.

Αναφορές σε αμοιβές

Αποφύγετε να αναφέρετε αμοιβές ή χρηματικά θέματα στη συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί σε μια επιτυχημένη συνέντευξη. Περιττό να αναφέρουμε ότι δεν θα πρέπει να το προσθέσετε ούτε στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Περιττά τεχνικά λεπτομέρειες

Αποφύγετε να υπερβαίνετε σε τεχνικές λεπτομέρειες που δεν είναι σχετικές με τη θέση ή την ευκαιρία που ενδιαφέρεστε. Κρατήστε την επιστολή σας συγκεκριμένη και στοχευμένη.

Παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε και για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεστε σε μία περίπτωση συνέντευξη. Το Interviewing: the social psychology of the interview, μπορεί να σας βοηήσει.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Υπηρεσίες καριέρας
Υπηρεσίες καριέρας
Υπηρεσίες καριέρας
Υπηρεσίες καριέρας
Υπηρεσίες καριέρας

Βιογραφικό σου και επιστολή σου είναι ένα αναπόσπαστο δίδυμο κατά την αναζήτηση εργασίας. Το βιογραφικό σου αναδεικνύει την εκπληκτική πορεία της καριέρας σου, τις δεξιότητές σου και τις επιτυχίες σου. Ωστόσο, μια καλογραμμένη επιστολή σου συνοδεύει το βιογραφικό σου και προσφέρει βάθος στο προφίλ σου.

Η επιστολή είναι ένα εκπληκτικό μέσο για να παρουσιάσεις τον εαυτό σας με περισσότερη λεπτομέρεια. Σε αυτήν μπορείς να εκφράσεις τον προσωπικό σου λόγο για την ενδιαφέρουσα θέση που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να αναφερθείς στη μία ή περισσότερες εμπειρίες σου που σε καθιστούν κατάλληλο υποψήφιο για το ρόλο.

Όταν γράφετε την επιστολή σας, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές χρήσιμες συμβουλές. Κατ’ αρχήν, προσαρμόστε το περιεχόμενο στη συγκεκριμένη θέση και εταιρεία. Επίσης, αναδείξτε τις δυνατότητές σας που συνδέονται με τις απαιτήσεις της θέσης. Τέλος, δείξτε την προσωπικότητά σας και το πώς μπορείτε να συμβάλετε με τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας.

Όλα αυτά τα σημεία είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή παρουσίαση, όπου το βιογραφικό σας και η επιστολή σας συνεργάζονται για να αφήσουν θετική εντύπωση στον εργοδότη.

Όταν αναζητούμε μια θέση εργασίας, είναι σημαντικό να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας για την αυτήν τη θέση για την οποία υποβάλλουμε αίτηση. Στην επιστολή συνοδείας, μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί είμαστε πιθανός εργοδότης για την συγκεκριμένη θέση και πώς το πρόγραμμα που παρακολουθήσαμε συμβάλλει στην επιτυχή μας πορεία.

Είμαι υπεύθυνος για τον τρόπο που παρουσιάζω τον εαυτό μου σε προοπτικούς εργοδότες. Μέσα από το βιογραφικό σημείωμα μου και την επιστολή συνοδείας, μπορώ να δείξω την προσήλωσή μου στις σπουδές μου, την εμπειρία μου και το πώς μπορώ να συμβάλλω σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας.

πιθανό εργοδότη

γι αυτό | υποδείγματα | πιθανό εργοδότη | μαζί σας | πρακτικής | θέσεις | φορέα | συνοπτικά | προσλήψεων